Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megvágta magát a magyar séf, ilyen állapotban van most

default user icon
MME
Kovács Lázár még március elején szenvedett balesetet, miközben egy versenyre készült. A séf egy rossz mozdulat miatt belevágott a hüvelykujjába és a tenyerébe.

Hosszú gyógyulás vár Kovács Lázárra – írja a borsonline.hu. A televízióból is ismert séf egy olaszországi versenyre készült márciusban, amikor megvágta az ujját. Egy dísztálat készített, amikor munka közben megszaladt a sniccer, és az óvatlan mozdulat miatt belevágott a hüvelykujjába és a kézfejébe, amiben több inat és izmot is átvágott. Egy kisebb műtétre is szükség volt.

Az operáció után sokáig gipszben kellett készülnie a pármai versenyre, azóta szerencsére már lekerült a kezéről, és csak egy kis kötés van a sérült ujján.

„Bár még be van kötve az ujjam, de már tudok vele gumikesztyűben dolgozni. Még maradt egy szép tetoválásom, és fájdalmaim is vannak, de lassan el fognak múlni – mesélte nevetve a Borsnak Kovács Lázár. – Mivel jobbkezes vagyok, így nem okoz gondot a kést sem fogni, viszont az ujjam még nem hajlik. Így a vágás még nem megy olyan gyorsan, és jobban oda kell figyelnem. Az még hosszú idő, erősítés és rengeteg gyógytornán kell részt vennem, mire ismét százszázalékos lesz a fogásom.

A séf azt is elmondta, hogy ez a kellemetlen baleset kicsit visszavetette a felkészülését, de szerencsére még időben sikerül elkészülnie a csapattal a jövő heti pizza-világbajnokságra.

Borítókép: Shutterstock/illusztráció

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss