Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Könny szökött a szemembe - így reagált Rácz Jenő szavaira Járai Máté a Konyhafőnök VIP-ban

default user icon
MME
Tegnap elkezdődött a Konyhafőnök VIP utolsó hete, a Döntő, amikor a hírességek álma végre valóra vált: magukra ölthették a döntős uniformisaikat, a séfkabátot. Ráadásul mentoraik megható gondolatokkal is készültek nekik az átadásra - így köszöntötte Rácz Jenő Járai Mátét a finalistálk között.

A végéhez közeledik a Konyhafőnök VIP, e héten pénteken véget ér a hetedik évad. Óriási pillanattal indult a Döntő, hiszen a versenyzők végre magukra ölthették séfkabátjaikat, ami miatt többen el is érzékenyültek, pláne amikor meghallották Ákos és Jenő séf külön nekik intézett szavait.

Járai Máté, maga sem gondolta volna, hogy nem csak továbbjut az első főzés után, de egészen a Döntőig menetel majd a versenyben, ráadásul Rácz Jenő mentoráltjaként, akivel, a műsor előtt, közismerten, nem volt épp a legharmonikusabb a kapcsolatuk

"Szerintem, ha megkérdeztük volna egymástól, hogy szerinted lesz ilyen pillanat, amikor itt állsz majd előttem, és bejutsz ebben a versenyben a Döntőbe, és kapsz egy séfkabátot tőlem, mindketten azt válaszoltuk  volna, hogy ez lehetetlen. Én azt gondolom, hogy bebizonyítottuk, hogy ez lehetséges. Ez egy csapatmunka volt, és te külön is bizonyítottál - nem csak nekem, mindenkinek. Úgyhogy nem kérdés, hogy séfkabátot érdemelsz" - mondta Rácz Jenő Máténak, aki láthatóan könnyekig hatódott a hallottaktól, majd nem csak kezet fogtak, de meg is ölelték egymást az egykori ellenségek.

 

A versenyzőknek és a zsűrinek már az első napon el kellett búcsúzniuk az egyik döntőstől. A kieső elhullatott egy-két könnycseppet, azonban ez sem szegte kedvét, hiszen elárulta, hogy imádta a versenyt. „Tényleg nagyon jó volt, mindenki jelentkezzen” – mesélte boldogan a kieső, Kármán Odett.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek