Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

"Ezzel nem villogni fogsz, hanem beégni"- válogatott szekálásokkal indít ma a Konyhafőnök VIP!

default user icon
MME
A Konyhafőnök VIP november 7-én induló új évadában is minden egyes sztárnak bizonyítania kell: a 36 versenyzőből néhánynak már a válogató héten szembe kell majd néznie legnagyobb félelmeivel, és kötényt csak az kaphat, aki túl tud lépni a saját korlátain. Az előzeteseket elnézve ez most sem lesz egyszerű: könnyek, csapkodás és kiborulások sora várható!

Végre vége a várakozásnak: a gasztrorealityk rajongói ma kapcsoljanak az RTL-re, mert indul a Konyhafőnk VIP új, 7. évada! A Konyhafőnök VIP címért mellett és a10 millió forintért 2022-ben versenybe száll többek között Nagy Zsolt színész, Rubint Rella influencer, Pintér Adrienn műsorvezető. Megvillantja főzőtudományát Badár Sándor színész, humorista, Mardoll énekesnő, Tokár Tamás műsorvezető és Tihanyi-Tóth Csaba színész - és, amire mindenki kíváncsi: hogyan alakul majd Rácz Jenő és Járai Máté harmonikusnak korántsem nevezhető kapcsolata?

Egy biztos: a színész jobb, ha nem csak Jenőtől tart, mert sem Sárközi Ákos, sem Fördős Zé nem bánik majd vele kesztyűs kézzel - mindt ahogy egyik celebbel sem teszik.

 

A konstans piszkálódás mellett drámai pillanatokban sem lesz hiány: rögtön az első adásban például, az a meglepetés-alapanyag, amit a búra alá rejtettek, többeknél kiveri a biztosítékot.

 

A versenyzők mellett a két séf is felkötheti a kötényt, hiszen most is be kell állniuk főzni a pult mögé, és Fördős Zé ezúttal is válogatott kínzásokat talál ki nekik: például, hogy angyalként repkedve segítsék - vagy épp hátráltassák- a versenyzők munkáját.

 

A Konyhafőnök VIP vadonatúj évada tehát november 7-én, minden hétköznap este 20:00-kor az RTL-en!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss