Elkészítés: Kezdés előtt a közepes méretű tepsit tegyük a hűtőbe!
1. 3 tojást, 2 csomag vaníliás cukrot, 4 evőkanál kristálycukrot jól elkeverünk, közben a 2 evőkanál zselatint 2 dl vízzel felforraljuk, és az egészet jól összekeverjük. Ha kihűlt, beleöntjük a tepsibe, és visszatesszük a hűtőbe, míg a következő réteget elkészítjük.
2. 3 tojást, 4 evőkanál kristálycukrot, 2 evőkanál kakaóport elkeverünk, közben 2 evőkanál zselatint 2 dl vízzel felforralunk, és az egészet jól elkeverjük. Ha kihűlt, ráöntjük az előző rétegre.
3. 2 tejfölt, 1 vaníliás cukrot, 4 evőkanál kristálycukrot elkeverünk, és közben 2 evőkanál zselatint 2 dl vízzel felforralunk, majd hozzákeverjük. Ha kihűlt, ráöntjük az előző rétegre.
Tetejére elkészítjük a gyümölcskocsonyát, és dermedésig visszatesszük a hűtőbe! 1 óra elteltével lehet hideg vizes késsel szeletelni ízlés szerint!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre