Piskóta : A tojások sárgáját a kristálycukorral habosra keverjük, majd a tojás fehérjét kemény habbá verjük A két részt nagyon óvatosan - hogy ne törjön össze a hab- össze keverjük és hozzáadjuk a 3ek lisztet Tepsiben vékonyra elkenjük és 170-180fokon a sütőben aranybarnára megsütjük Töltelék : A túrót áttörjük, 2cs vaníliás cukorral, az ízlés szerint 3-4ek porcukorral, a reszelt citrom és narancs héjjal elkeverjük Belekeverjük a már előzőleg apró kockákra vágott, le szűrt barack befőttet A ha tejszínt a csomag habfixálóval kemény habbá verjük, majd óvatosan össze keverjük a már bekevert túróval A piskóta lapot tortaformával körbevágjuk, majd a piskótát beletesszük a formába Rátöltjük a bekevert túró tölteléket, és kb 4-6 órát pihentetjük a hütőben Végül a tetejét tetszés/ízlés szerint friss gyümölcsökkel (narancs, mandarin, kiwi, eper ld a fényképen) és aki szereti mentalevéllel díszítjük Ezután azonnal fogyasztható Jó étvágyat hozzá