hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Göngyölt hús tarhonyával és almakompóttal

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg sertéscomb vagy -karaj
  • 5-6 db savanyú uborka
  • 30 dkg trappista sajt
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj
  • A körethez:
  • 30 dkg tarhonya
  • 50 dkg alma
  • 1 marék cukor
  • fahéj (ízlés szerint)

Elkészítés

Elkészítés: 1. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk.

2. Az uborkát és a sajtot csíkokra vágjuk. Majd minden szelet húsba 1-1 darabot beletekerünk.

3. Az így kapott göngyölt húst bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

4. Az almakompóthoz az almát meghámozzuk, kockára vágjuk, és vízben főni kezdjük. Cukorral és fahéjjal ízesítjük.

5. Köretnek tarhonyát készítünk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss