Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fantasztikus magyar siker a Gelato World Cupon: bronzérmet szereztek a magyar cukrászok

Idén tizedik alkalommal került sor a Gelato World Cupra, azaz a cukrászok világbajnokságára, melyen fantasztikus eredményt ért el a magyar csapat. A hazai cukrászok ugyanis a világ harmadik legjobbjai lettek.

Kétévente kerül megrendezésre a Gelato World Cup, melynek helyszíne idén is az Olaszországban található Rimini volt. Ide utazott ki a magyar csapat, melynek tagjai egy éve, az európai selejtezőn vívták ki a továbbjutást a világversenyre. A Somogyi Renáta, Gaborecz István, Fodor Sándor, Gácsi Zoltán és Füredi Krisztián alkotta csapat pedig fantasztikus eredménnyel zárta a négynapos versenyt, ugyanis bronzérmet szereztek.

A Gelato World Cupon a cukrászoknak különféle feladatokban kellett megmutatniuk a tehetségüket. Ilyen volt többek között a fagyi- és csokikészítés, de süteményeket és jégszobrokat is prezentálniuk kellett a zsűri előtt. A lenyűgöző kreációról készült fotókat a Magyar Cukrász Ipartesület Facebook-oldala tette közzé, valamint ők osztották meg az örömhírt, hogy a magyar cukrászok a harmadik helyen végeztek a világversenyen.

Borítókép: Magyar Cukrász Ipartesület Facebook-oldala

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss