Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hűvös siker: Magyarország a harmadik helyen végzett a Gelato Europe Cup versenyen

default user icon
MME
A magyar csapat a továbbjutást garantáló harmadik helyen végzett a Gelato Europe Cup versenyen, így Somogyi Renáta, Füredi Krisztián és Gácsi Zoltán 2024-ben Magyarországot képviselheti majd a Gelato World Cup-on. Gratulálunk!

A Gelato World Cup-ot 2003 óta, kétévente rendezik meg. A versenyre a világ minden tájáról érkeznek cukrász szakemberek, hogy felhívják a figyelmet a hagyományos kézműves fagylalt kiválóságára, hozzájáruljanak az ágazat professzionalizmusának fejlesztéséhez, és hogy bemutassák a legújabb fagylalt-trendeket.

A 2024-es Gelato World Cup-on induló csapatok összeállítása folyamatban van, és a napokban rendezik meg az európai válogatókat, azaz a Gelato Europe Cup első fordulóját. Innen az első négy helyezett ​​jut be az Olaszországban, a rimini SIGEP szalonban rendezendő világversenyre.A válogatón Ausztria, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Magyarország delegációi vesznek részt.

A 2024-es világverseny európai elődöntőjét az olasz csapat nyerte, a második Németország lett, a harmadik helyen pedig Magyarország végzett, így Somogyi Renáta, Fürdei Krisztián és Gácsi Zoltán már biztosan ott lesz jövőre a világbajnokságon, hogy képviselje hazánkat. 

 

Ajánljuk még:

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss