Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ezzel az étellel várta az olimpikon Lőrincz testvéreket az édesanyjuk

default user icon
MME
A büszke anyuka elárulta, hogy fiai kedvenc fogásait készítette el, miután megérkeztek az olimpiáról.

Kötöttfogású birkózásban Lőrincz Tamás aranyérmet, öccse, Lőrincz Viktor pedig ezüstérmet szerzett a tokiói olimpián. Édesanyjuk, Anikó a Nemzeti Sportnak elmondta, mennyire izgult a fiaiért, valamint az is kiderült, milyen ételekkel várta haza őket.

„Nagyon nehéz volt, ideges voltam: hol hányingerem volt, hol a szívem kalapált – de azt hiszem, egy anyánál ez természetes” - mesélte Anikó.

„Nekem duplán nehéz, hiszen két fiam van, és mindig azt szeretném, hogy mindkettejüknek egyformán jó legyen – ha bármelyikükben is van egy kis rossz érzés, fáj a szívem érte. Most azonban minden tökéletesen alakult, mindketten fináléba jutottak, ez hatalmas tett, sosem gondoltuk volna anno, amikor beadtuk őket birkózni, csak azért, hogy mozogjanak... Hogy Viktorka kicsit csalódott volt? Nem lenne szabad annak lennie, hiszen olimpián döntőt birkózni hihetetlenül nagy dolog! De nyilván ez az első reakciója – viszont tudom, hogy neki is megszépül ez, és nagyon boldog lesz, mire hazaér. Nagyon várom, hogy itthon legyenek és megölelhessem őket...”

Emellett azt is elárulta, hogy Cegléden a megszokott menüvel várja fiait, ezt már jó előre megbeszélték: „A szokásos lesz: húsleves és pörkölt nokedlivel – ez a kedvencük, nem tehetek róla. És most végre ehetnek is, amennyi csak beléjük fér!” 

Ezek is érdekelhetnek

Friss