Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrtam, 4 db cipót formáztam belőle. Tepsi nagyságúra nyújtottam, és margarinnal lekent tepsi hátán egyenként világosra sütöttem.
A krémhez a tejfölt a cukorral kivertem, hozzákevertem a darált diót. A kihűlt lapokat megtöltöttem úgy, hogy a tetejére is kerüljön belőle. A hűtőben lehűtöttem,hogy megdermedjen a krém.
Ezután a kétféle csokoládét vízgőz felett felolvasztottam. Először a világosabb csokoládéval vontam be, utána az étcsokoládét hosszában és merőlegesen is vékony csíkokban csurgattam rá, egy fogpiszkáló segítségével a sötétebb csokoládét belecirkalmaztam a világosabb csokoládéba. Hűtőbe tettem, másnap szeleteltem.
Nagyon finom süti. Jó étvágyat hozzá! Az ünnepekre bátran ajánlom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre