Előkészítés: Az újburgonyát megmossuk, sós vízben kb. 20 percig főzzük. Közben a mogyorót konyharuhába tesszük, és húsklopfolóval nagyobb darabokra törjük. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és zöldjével együtt felaprítjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Serpenyőben egy kiskanál margarint felforrósítunk, az összetört mogyorót kevergetve megpirítjuk benne, megszórjuk a curryvel, összerázogatjuk, és félre tesszük. A burgonyát leszűrjük, megtisztítjuk, kockára vágjuk. A maradék margarint serpenyőben felolvasztjuk, hozzáadjuk a burgonyát, a hagyma fehér részét, a fokhagymát, és lassú tűzön kevergetve kb. 5 percig pirítjuk. Hozzákeverjük a mogyorót, és néhány percig együtt pirítjuk. Megszórjuk a hagyma zöldjével, és forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre