A piskótához szétválasztjuk a tojásokat, és a fehérjét az eritrittel habosra verjük. A kakaóport, a sütőport, a sót és a liszteket összekeverjük. A fehérjehabba keverjük a tojások sárgáját, kis fokozaton, majd a vizet és a lisztet felváltva adjuk a masszához óvatosan, hogy habos maradjon a tészta és óvatosan hozzákeverjük az édesítőt. Kivajazott, lisztezett tortaformában 180 fokon kb 20 perc alatt megsütjük. Ha kihűlt, három részre vágjuk.
A krémhez a pudingport (lisztet) kevés tejjel elkeverjük. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzáöntjük a pudingporos tejet, és sűrűsödésig főzzük, belekeverjük a kókuszt, az édesítőt és hagyjuk kihűlni. A vajat habosra keverjük az eritrittel, majd összedolgozzuk a kihűlt kókuszos krémmel.
A torta összeállításánál a piskótákat megkenjük a krémmel, majd egymásra rétegezzük a lapokat (a felső lap legyen a legsimább piskóta). A tetejét csak vékonyan kenjük krémmel, az oldalát viszont vastagabban, amit be is szórunk kókuszreszelékkel.
A torta tetejére vízgőz felett megolvasztjuk a csokit az olajjal, és rákenjük a torta tetejére. Tálalásig hűtőbe tesszük dermedni.