Elkészítés: A spagettit sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, lecsöpögtetjük.
A megtisztított sárgarépát gyufaszál vastagságúra vágjuk, 2 percre forrásban levő vízbe tesszük, leszűrjük, lecsöpögtetjük, hagyjuk kihűlni.
A csirkehúst apró kockákra, a kínai kelt és a zellert csíkokra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, hosszában kettévágjuk és felszeleteljük.
A borecetet kikeverjük a szójaszósszal, sóval, cukorral, borssal, majd fokozatosan hozzákeverjük az olajat is.
A tésztát, a húst és a zöldségeket tálba rakjuk, és beleforgatjuk az öntetbe. Apróra vágott metélőhagymával megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!