A csirkemellet megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, majd összeforgatjuk a fűszerekkel, a tojással és a zapbehelyliszttel. Félretesszük pihentetni.
A puliszkához a vizet felforraljuk, hozzáöntjük a kukoricadarát, és egy csipet sóval, folyamatos kevergetés mellett kb. 5 percig főzzük. Ezután egy vajjal kikent tányérra szedjük. Egy pohárral korongokat vágunk ki belőle.
A csirkés masszából 2 tenyérnyi pogácsát készítünk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük az olajat, majd a csirkés pogácsák mindkét oldalát ropogósra sütjük 2-3 perc alatt.
A polentakorongokat is megprirítjuk a serpenyőben, mindkét oldalukon, majd a felezett mozzarellával szendvicsként tálaljuk. Sóval és borssal ízesített paradicsompürével kínáljuk a csirke mellé.