Mindmegette.hu
Recept
MME
Videó
A pitetésztától a legtöbb kezdő tart - és lássuk be, ez a félelem nem teljesen alaptalan: nem áll össze, nyújtás közben elszakad, ha túl sokszor újra kell gyúrni, túlkeményedik. Ám van egy pitetípus, ami semmiféle rutint nem igényel, garantáltan elsőre sikerül, és az íze... legalább annyira jó, mint a klasszikus változaté. Morzsálásra fel!
Vidék Íze
Imádjuk a cobblert, mert kevés munkával viszonylag gyorsan elkészül, pláne, ha ezt a receptet használjuk, ahol a mákos tésztát csak a bogyósgyümölcs-réteg tetejére kell morzsolni.
PATAKY KRISZTINA
A morzsasüti egy remek édesség, amely méltán lett világhírű. A lényege ugyanis az, hogy alul csupa gyümölcs, a teteje pedig ropogós, morzsolt tészta. Gyorsan összeállítható, kiadós és nagyszerű! Mautner Zsófi egy kihagyhatatlan fűszeres almás változatot mutat nekünk.
Gluténmentes Íz-Lik
Csillag Hajnalka
Kard Sándorné