Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Burgonyával főtt mustáros csirkemáj

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Meghámozzuk a krumplit, majd félcentis kockára vágjuk. Egy nagy serpenyőben fél deci zsiradékot olvasztunk, rádobjuk a krumplit, és elkezdjük sütni. Ha már kezd üvegesedni, akkor megsózzuk (így nem fog letapadni).
  2. Öntünk rá másfél deci vizet, sózzuk, borsozzuk, majoránnát morzsolunk rá. Amikor már majdnem megfőtt a krumpli, hozzáadjuk a meghámozott, felkockázott vöröshagymát és a mustárt, kevergetve összepirítjuk.
  3. Hozzátesszük a kisebb kockára vágott májat és a feldarabolt gombát, majd kevergetve még kb. öt percig pirítjuk, amíg át nem sül a máj.

PIRÍTOTT CSIRKEMÁJ EGYSZERŰEN>>> 

SÜLT CSIRKEMÁJ SALÁTAÁGYON>>> 

ZÖLDBORSÓLEVES MÁJGALUSKÁVAL>>> 

Megjegyzés

Fotó és recept: Vidék íze magazin - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss