hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Bolognai csavart tészta

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, forró olajon megdinszteljük. Hozzákeverjük a darált húst, sót, borsot, és a fűszereket ízlés szerint. Kevés vízzel készre pároljuk a húst.
  2. Hozzáadjuk a paradicsompürét. Ha szükséges, felönthetjük még egy kevés vízzel, mielőtt levesszük a tűzhelyről (igény szerint, ha kevés a szaftja.)
  3. A tésztát a csomagon található utasítás szerint enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Tálaláskor a paradicsomos, húsos keverékkel leöntjük, és reszelt sajttal megszórjuk.

BOLOGNAI LASAGNE, A KLASSZIKUS RECEPT>>> 

RAKOTT BOLOGNAI PENNE>>> 

TEJSZÍNES BOLOGNAI LASAGNE>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek