Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elképesztő! Hihetetlen változások a Sparnál

default user icon
MME
Az elmúlt hónapokban egy-egy nagyobb bevásárlás során igen mélyen a zsebünkbe kellett nyúlni. Szerencsére a helyzet ha lassan is, de jó irányba változik, és egyre több termék árát mérsékelik a kiskereskedelmi láncok. Most a Spar is nagy lépésre szánta el magát.

Március elejétől egyre több diszkontlánc, illetve hiper- és szupermarket döntött úgy, hogy a beszállítókkal egyeztetve több termék árát mérsékeli. A SPAR Magyarország eddig is igyekezett a lehető legkedvezőbb árú kínálattal és változatos akciókkal megkönnyíteni a bevásárlást. Mostantól az áruházlánc még nagyobb fokozatra kapcsol és az Árzuhanás Promóció keretében hetente megjelenő terméklistáinak csökkenő áraival teszi még vonzóbbá kínálatát a SPAR és INTERSPAR áruházakban. Az árcsökkenés mértéke a Promócióban ettől a héttől, terméktől függően 5 és 39% között lesz – áll a társaság által kiadott sajtóközleményben.

Minden hétfőn terméklista

A Spar szakemberei folyamatosan felülvizsgálják az árakat, melynek eredményeként az Árzuhanás Promóció keretein belül hetente újabb és újabb termékek ára csökken, és így minden hétfőn konkrét terméklista jelenik majd meg, amelyen feltüntetik az árcsökkenés mértékét is. Előfordulhat, hogy a már listán szereplő termékek ára később még tovább csökken, így érdemes hetente többször is megnézni az árakat. 

Árcsökkenés már mától

Március 13-tól, hétfőtől ennyivel olcsóbban juthatunk hozzá a promócióban részt vevő termékekhez:

  • kenyerek, kalácsok ára 13-39%-kal,
  • szalámik, sonkák, párizsik ára 5-21 %-kal,
  • száraztészták ára 5-10%-kal,
  • rizsek ára 6-8%-kal,
  • tejfölök, UHT-tejek, joghurtok, kefirek és túrók ára 5-10% közötti mértékben,
  • egyes lisztek ára 9%-kal

csökken.

Ajánljuk még:

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek