Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyedén nyújtható tészta legyen belőle. Három egyenlő részre elosztjuk, kinyújtjuk, és normál méretű tepsiben közepes lángon egyenként megsütjük őket rózsaszínűre. Hagyjuk kihűlni. Közben a 4 evőkanál lisztet csomómentesre keverjük a tejjel, és takaréklángon sűrűre főzzük. Kihűtjük, majd hozzákeverjük a margarint és a cukrot. Kétfelé osztjuk. Az egyik felébe beleszitáljuk a kakaóport, a másik felébe belereszeljük a citrom héját, és belecsavarjuk a levét. Megkóstoljuk: ha nem elég édes, cukorral pótoljuk.
Összeállítjuk a sütit: alulra kerül egy tésztalap, megkenjük a kakaós krémmel, rá egy újabb tésztalap, ezt megkenjük a citromos krémmel, és befedjük a harmadik lappal. A tetejét bevonjuk a felolvasztott tortabevonóval, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap fogyasztható.