Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

11 kilót fogyott 2 és fél óra alatt ez a nyugdíjas

default user icon
MME
Senki nem hisz annak a nyugdíjasnak, aki azt állítja, hogy valamivel több, mint 11 kilót fogyott mindössze 2,5 óra leforgása alatt.

A dagesztáni nyugdíjas teljesítményét nem ismerték el hivatalosan, ám ennek ellenére mégis egy igen különleges rekordot tudhat magáénak. Bahama Aigubov egyszer már bekerült a Rekordok Könyvébe még 2019-ben, amikor egy öt órás futóverseny alatt 9,3 kilótól szabadult meg. Most ezt a csúcsteljesítményt sikerült túlszárnyalni egy 21 kilométeres futóversenyen során Mahacskalában.

Az ok, amiért nem került be újabb rekordjával a Guinness Rekordok Könyvébe az, hogy a szervezet nem akarta ilyen, vagy ehhez hasonló próbatételekre ösztönözni az embereket. A dagesztáni nyugdíjas ennek ellenére szentül meg van győződve arról, hogy a világon ő az egyetlen, aki ilyen sebességgel képes fogyni.

Az Oddity Central azt is megemlíti a nem hivatalos rekord kapcsán, hogy Bahama Aigubov teljesítményét senki nem tudta megdönteni az elmúlt 3 és fél évben. Több tucat orosz és amerikai sportoló is próbálkozott, de még az elit hadsereg tagjai sem tudták megközelíteni az eredményt. A próbálkozók közül egyébként többen is kórházba kerültek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss