Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Mascarponés eperfalatok

default user icon

Hozzávalók

  • 1/2 kg eper (nagy szemű)
  • 25 dkg mascarpone
  • 4 ek porcukor
  • 1 tk vaníliaaroma
  • 1 marék áfonya

Elkészítés

    1. Megmossunk az epret. Megtörölgetjük őket, majd kicsumázzuk mindet. Az eperszemeket a hegyes végükkel felfelé állítjuk, majd kereszt alakban bevágjuk mindet. Óvatosan szétnyitjuk kissé a gyümölcsöket.
    2. Habosra keverjük a mascarponét a porcukorral és a vaníliaaromával. Ezután a krémet a hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjen.
    3. A hideg mascarponekrémet habzsákba töltjük, majd megtöltjük bele vele a bevágott eperszemeket. Ezután mindbe 1-1 szem kék áfonyát illesztünk. Végül a töltött gyümölcsöt kb. 30 percre hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.

    CSOKIBA MÁRTOTT EPER>>> 

    HABKÖNNYŰ EPERTORTA>>> 

    EPERGOLYÓ>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Mascarponés eperfalatok recept?


Magazin