Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajtos rakott csirkemell ropogós baconnel

default user icon

Hozzávalók

  • olaj
  • 40 dkg bacon
  • 1 kg csirkemell
  • bors
  • szárnyas fűszerkeverék
  • liszt
  • 4 db tojás
  • 40 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    1. Egy tepsi alját vékonyan kiolajozzuk, és kirakjuk a baconszeletek felével. Előmelegített sütőbe toljuk, és félig ropogósra elősütjük.
    2. Közben vékony szeletekre vágjuk a megmosott és szárazra törölt csirkemelleket, majd megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a fűszersóval. Minden hússzeletet beleforgatunk lisztbe, majd felvert tojásba, végül a lereszelt sajtba, és az elősütött baconszeletekre sorakoztatjuk.
    3. Rászórjuk a maradék sajtot, befedjük a bacon másik felével, és kb. 40-45 percig 180 fokon sütjük alufóliával szorosan lefedve. A sütés végén levesszük a fóliát, és ropogósra sütjük a tetején a bacont. 

      RAKOTT CSIRKE KRUMPLIVAL ÉS BACONNEL >>> 

      Még több mennyei egytálétel >>> 

      Receptek csirkével >>> 

Megjegyzés

Érdemes a végén csak felső sütést használni. Nagyon finom kiadós, étel, bármilyen köret illik hozzá.

Galcsill
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin