Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki most Will Smith, aki teljesen leszámolt az aputesttel

default user icon
MME
A színész májusban még arról posztolt közösségi oldalán, hogy élete legrosszabb formájában van. Rászokott az éjszakai nassolásra, a testmozgással sem foglalkozott különösebben, ennek köszönhetően pedig igen komoly pocakot növesztett. Akkor elhatározta, hogy búcsút int az aputestnek.

Nagyon úgy néz ki, hogy Will Smith nagyjából fél évvel ezelőtt sikerrel vette fel a harcot a plusz kilókkal szemben és sikerült a háta mögött hagynia a rendszertelen étkezéssel fűszerezett mozgásszegény életvitelét.

Az Oscar-díjra jelölt amerikai színész, és többszörös Grammy-díjnyertes zenész Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amin igen jól látszik a változás:

Én eddig azt hittem, hogy a vasárnap a muffinok evéséről szól – írta bejegyzéséhez az 53 éves színész. Ez persze már hónapok óta nem így van, hiszen május óta rendszeresen látogatja az edzőtermet nem kevés futással kiegészítve.

Ha esetleg elfelejtetted, vagy elkerülte a figyelmed, Will Smith fél évvel ezelőtt még így nézett ki. Akkor azt mondta, hogy soha nem voltam még ennyire rossz formában, de akkor ez a test segített neki átvészelni a COVID okozta világjárványt. A változás azért szembetűnő.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss