Elkészítés: A vajat a tojásokkal, a cukorral és a likőrrel egy keverőtálban konyhai robotgéppel krémesre keverjük. A lisztben elvegyítjük a sütőport és a kakaóport, a masszába szitáljuk, és jól összedolgozzuk. A tésztát egy sütőpapírral bélelt vagy vajazott tepsibe öntjük. A süteményt az előmelegített sütő középső részén sütjük kb. 15 percig. A süteményt azonnal egy cukorral beszórt papírra borítjuk. A sütőpapírt hideg vízzel bekenjük, óvatosan lehúzzuk. Ha a sütemény kihűlt, a hosszabbik oldal mentén félbevágjuk. A krémhez a tejszínt a porcukorral egy keverőtálban konyhai robotgéppel kemény habbá verjük. A zselatint a likőrrel oldódásig melegítjük, és hűlni hagyjuk. Amikor a zselatin sűrűsödni kezd, óvatosan a habhoz keverjük. A krémet azonnal a tészta egyik felére kenjük, ráfektetjük a másik felét, kicsit rányomkodjuk. 1 órára hideg helyre tesszük. A süteményt kis kockákra vágjuk. Az ét tortabevonót felolvasztjuk, egy tálba öntjük, hozzákeverjük az olajat, és a kockákat megforgatjuk benne. A tej tortabevonót felolvasztjuk, és dekoratívan a kockákra csurgatjuk. Tálalásig hideg helyre tesszük.