Elkészítés: A páchoz valókat egy zárható tetejű tálban összekeverem, a vékony csíkokra vágott húsokat megforgatom benne, majd lefedem, és hűtőben legalább 1 napig érlelem.
Az összes zöldséget megtisztítom majd gyufaszál méretű csíkokra vágom. Kevés vajon, magas hőmérsékleten a zöldségeket fajtánként pár percig pirítom, a mangót hagyom a végére (kevés szójaszószt adok mindig hozzá). A pirított zöldségeket egy nagyobb edénybe gyűjtöm.
Végül a húst is kisütöm, összekeverem a zöldségekkel, majd a tésztával, 2 dl forró vizet öntök alá, és lefedem. 2 percig állni hagyom, majd tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre