Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Komoly változást jeleznek a csillagok – novemberi horoszkóp!

default user icon
MME
Ha kíváncsi vagy arra, hogyan alakul a sorsod a csillagok szerint, olvasd el a horoszkópodat. Annyit elárulunk: ebben a hónapban bőven kijut feszültségből, ellentmondásokból, de persze jó dolgokra is számíthatsz.

November elején a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó befejezi hátrálását, és elindul előre, a Merkúr pedig 10-én a Nyilas jegyébe lép. Feszültséget és segítő hatásokat is jócskán jeleznek az égi folyamatok. Hogyan hat mindez a csillagjegyedre? A novemberi horoszkópból minden kiderül!

KOS (MÁRCIUS 21. - ÁPRILIS 19.)

A novembered felemásnak ígérkezik. Veszteség érhet, amit rosszul viselsz. Figyelj oda, hogy mire adsz ki pénzt! Kritikus napok: november 3, 4, 11 és 13. Valami csoda történik, mert mégsem ér kár 7-én és 17-én. Tartsd titokban, hogy mi, vagy ki segített! További jó hír, hogy egyre jobb passzba kerülsz, ahogy a bolygók sorban belépnek a Nyilasba: 10-én Merkúr, 22-én Nap, 24-én Mars. Ettől te egyre biztosabb leszel abban, hogy nincs világvége.

BIKA (ÁPRILIS 20. - MÁJUS 20.)

November lesz az év legrázósabb hónapja a te szempontodból. Vigyázz mindenkire, aki fontos neked, mert szakító próbának lesz kitéve minden kapcsolatod! Kerülj minden vitát! Szakításveszélyt mutatnak a bolygók 3-án, 4-én, 11-én és 13-án. Akkor lehet baj, ha hevesen reagálsz. Hiába van igazad, nem tudod érvényre juttatni, mert a másik a stílusoddal és nem az érveiddel foglalkozik. Bolygód, a Vénusz 8-dikától segít, hogy diplomatikusabban fogalmazz…

IKREK (május 21. - június 21.)

Nem leszel topon november első napjaiban. Bolygód, a Merkúr meghűlést és/vagy gyengélkedést mutat. Előzd meg a nagyobb bajt sok mézes teával, gyömbérrel, citrommal és fokhagymával! Közben nem szabad panaszkodnod se az időjárásra, se a munkádra, mert ezek is lebetegíthetnek. A kimondott szónak teremtő ereje van. 10-től Merkúr a Nyilasban ellentmondásos találkozásokat jelez. Számíts rá, hogy lesz, amelyik vonz, és lesz, amelyik taszít!

Rák (június 22. - július 22.)

Végre novemberben elemedben leszel. Millió ötlet pattan ki a fejedből. Szaturnusz is segít (november 4-től előre mozog), és azt javasolja, hogy kapkodás helyett készíts tervet! Először szedd össze, hogy pontosan mi minden lelkesít! Utána jöhet a prioritás felállítása. Ezzel párhuzamosan sajnos egy barátság nehéz időszakon megy keresztül. Vagy el fogtok távolodni egymástól, vagy ellentétes véleményen lesztek. Legkritikusabb napok: 3, 4, 11 és 13.

 

Ha kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a többi jegy szülötteinek, látogass el az astronet.hu oldalára!

(Nyitókép: Shutterstock)

Ajánljuk még: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek