Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Valentin-napi afrodiziakum: házi epres gin-tonik, aminek nem lehet ellenállni

default user icon
MME
Varázsolj szerelmes pillanatokat otthon! Alkosd meg szerelmeddel a tökéletes Valentin-napi hangulatot ezzel az egyszerű, de mégis különleges házi epres gin-tonik recepttel. Videón mutatjuk az elkészítését.

Az édeskés eper és zamatos gin ölelkezik össze egy pohárban, hogy felébressze a szerelem ízét és illatát. Színes és üdítő, mint a szíved vágyai, így ez a koktél garantáltan fokozza majd az est romantikáját. Készítsd el te is a pároddal, aztán csak élvezzétek a pillanatot ennek az isteni italnak a társaságában, ami garantáltan magában hordozza a Valentin-nap varázsát.

Hozzávalók:

(2 fő részére)

  • 4-4 cl epres gin
  • 4-5 db eper
  • 16-18 db rózsabors
  • 5 dl tonik
  • 1 db kezeletlen narancs
  • jég

Ha a Valentin-napot otthon, bekuckózással, társasozással, esetleg filmnézéssel töltöd szerelmed társaságában, kiváló választás ez a finom gin-tonik. Egyetlen hátránya, hogy már az első korty után elfelejtheted a vezetést. Legyen szó bicikliről, rollerről, motorról vagy autóról, nincs kivétel, hiszen egy alkoholos koktélról van szó. Fogyasszátok felelősséggel!

Ha úgy érzed, hogy a videó nem volt elég segítség az afrodiziakum elkészítéséhez, a házi epres gin-tonik pontos receptjét itt találod. Ilyen, vagy ehhez hasonló tartalmakért nézd meg TikTok oldalunkat, vagy pörgesd végig Youtube csatornánkat is.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves