Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Eladó Vajna Tímea 1,3 milliárdos luxus villája - álomszép a konyhája!

default user icon
MME
Vajna Tímea rózsadombi álomotthona egyszerűen káprázatos: ultra modern, letisztult és természetesen minden extrával felszerelt. Teljesen odavagyunk a hatalmas konyhájáért!

Vajna Tímea  eladó luxus villájára a TikTokon bukkantunk rá, ahol 1,3 milliárd forintért árulják. A II. kerületben található rózsadombi ingatlanhoz egy 1260 négyzetméteres telek, mélygarázs és négy hálószoba tartozik.

A hat évvel ezelőtt épült villa hatalmas, nagyon tágas és tökéletesen felszerelt, az amerikai konyhás nappalija közel 150 négyzetméteres, kertkapcsolatos, szinte végig hatalmas ablakok veszik körbe, melynek köszönhetően extra világos. A beépített, fekete-barna színvilágú konyha középpontjában pedig egy óriási konyhasziget áll.

Az épület felső szintjén továbbá négy teraszos hálószobában hajthatjuk álomra a fejünket, ahol káprázatos panorámára ébredhetünk, az épülethethez tartozó mélygarázsban pedig egyszerre akár nyolc autó is kényelmesen elfér.

Vajna Tímea egyébként azért szeretne megválni az ingatlantól, mert az ideje nagy részét Los Angelesben tölti, továbbá rossz emlékek is kötik az épülethez, hiszen valaha ezt a villát szánta családi otthonnak - írja a Origo.

Nyitókép forrása: Instagram/ PalácsikTímea 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek