Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Veráék étterme is a bedőlt Sberbank ügyfele volt

default user icon
MME
Tóth Vera és vőlegénye, Pauli Zoltán séf lakásétterme is érintett a Sberbank bedőlésében: a Palkonyha névre keresztelt balaton-felvidéki hely felfüggesztett minden bankkártyás és online fizetést.

"Sajnos mi is a Sberbank ügyfelei voltunk, ezért átmenetileg a bankkártyás-, szépkártyás és az online fizetést felfüggesztettük. A kialakult rendkívüli pénzügyi helyzet miatt ezúton is köszönjük termelőink, beszállítóink, kivitelezőink, munkatársaink, közműszolgáltatóink, valamennyi partnerünk rugalmasságát a pénzügyi tranzakciók tekintetében." - olvasható PalKonyha lakásétterem a Facebook-oldalán. A Tóth Vera énekesnő és vőlegénye, Pauli Zoltán séf által üzemeletett vendéglátó hely a posztban felháborodásának is hangot ad, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet Európában.

"Példátlan hogy meg tud történni egy európai országban, hogy vállalkozások és családok ezrei egyik pillanatról a másikra elveszítik valamennyi pénzügyi forrásukat egy bank csőd miatt. Reméljük az átmeneti helyzet mielőbb konszolidálódik, addig mindenkinek szíves türelmét kérjük.ank csőd miatt. Reméljük az átmeneti helyzet mielőbb konszolidálódik, addig mindenkinek szíves türelmét kérjük" - zárják a bejegyzést.

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss