Előkészítés: A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, a leveleit metéltre vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és gerezdekre vágjuk - felhasználásig hideg vizet öntünk rá. A húst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük.
Elkészítés: Az olajat mély serpenyőben felforrósítjuk, a húst körös-körül hirtelen elősütjük. Megszórjuk kevés sóval, borssal, köménnyel. A kelkáposztát és a burgonyát a húshoz adjuk, felöntjük fél liter vízzel, beleszórjuk a Delikátot, és lefedve lassú tűzön kb. 30 percig főzzük. A húst kivesszük, melegen tartjuk. A tejfölt a zöldségekhez keverjük és összeforraljuk. A húst felszeleteljük, és a burgonyás káposztával együtt tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre