Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk és megmossuk. 8 dkg zsírban sárgára pirítjuk az apróra darabolt hagymát, majd belekeverjük az őrölt paprikát, és kevés vizet öntünk hozzá. Rövid forralás után hozzátesszük a húst, megsózzuk, és lefedve 50 percig pároljuk. Ha szükséges, kevés vizet tölthetünk utána.
A 7 dkg zsírban egyenletesen világosbarnára pirítjuk a tarhonyát, s a lecsóval együtt hozzáadjuk a húshoz. Ekkor az ételt felöntjük a tarhonya kétszeresének megfelelő mennyiségű vízzel, majd lefedjük, és a sütőben puhára pároljuk. Időnként kivesszük és
átkeverjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre