Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stahl Judit visszavonult a nyilvánosságtól: elárulta, hogy most mivel foglalkozik

default user icon
MME
Stahl Judit hosszú évtizedekig volt képernyőn, láthattuk riporterként, hírolvasóként, ám talán a legnagyobb sikert és hírnevet saját főzőműsora hozta meg számára. Az utóbbi években a reflektorfénytől távol, a tévézéstől visszavonulva éli az életét.

Stahl Judit főzőműsora, a Stahl konyhája húsz évvel ezelőtt indult a TV2-n és sokan a gasztronómiai tartalmakkal, a főzéssel és a szakácskönyvekkel azonosítják az egykori műsorvezetőt. Míg egykoron a tévézés meghatározó része volt az életének, ma már nem vágyik a képernyőre, sőt megtalálta új szerelmét, mely teljesen elégedetté, boldoggá teszi. Ez a könyvkiadás, ugyanis Stahl évekkel ezelőtt saját céget alapított, mely nemcsak szakácskönyveket, hanem különféle romantikus regényeket és krimiket is elhoz a magyar olvasóknak.

Háttérbe szorult a tévézés

Stahl Judit a Fókusz riportjában beszélt arról, hogy rengeteget olvas, élvezi azt a folyamatot, hogy keresheti és felfedezheti az újabb regényeket, szerzőket és mint mondja, sosem lehet tudni, hogy miből lesz az igazán nagy siker. A tévézés teljesen háttérbe szorult az életében, és inkább kulturális projekteket csinál, a szabadidejében pedig színházba jár, sokat utazik és spanyolul tanul. Sokkal nyugodtabban telnek a mindennapjai, mint amikor benne volt a tévézés forgatagában.

"Nem szerettem celeb lenni és nem is vagyok jó annak. Nem tudok kedvesen, udvariasan, jópofin a semmiről beszélgetni. Nem akarok influenszer lenni, megosztani magamról a dolgokat. Ez nem én vagyok. Szeretem megélni a dolgokat és nem lefotózni másoknak."

A tévézésnek ugyan hátat fordított, de a konyhának nem. Még ma is szeret sütni, amit gyors és hálás kreatív feladatnak tart, viszont már nem nagyon tervez újabb szakácskönyvet, sőt ő az, aki lebeszéli saját magát egy újabb kötetről. "Annyira már nem szeretnék szakácskönyvet írni. Mára a szakácskönyvek teljesen más értelmet nyertek, már nem olyanok, mint húsz évvel ezelőtt. Ma már inkább ajándékok és nem használati könyvek."

Boldognak érzi magát

Stahl Juditnak nem hiányzik, hogy kamera előtt legyen és arra a kérdésre, hogy boldognak érzi-e most magát határozott választ adott: "Szerintem elég jól érzem magam a bőrömben, de ez nem magától van. Ugyanennyi erővel lehetne keseregni is, önmagadat nagyon sajnálni... Ezen dolgozni kell és nagyon rövid az élet ahhoz, hogy ne élvezd."

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss