Elkészítés: A burgonyát karikára szelem és megfőzöm, majd egy tepsi aljára terítem.
A pulyamellet hosszú csíkokra vágom, és a zsiradékban hirtelen megsütöm. Sóval és őrölt szerecsendióval ízesítem. Ha kész, a zsiradékból leszűröm, a burgonyára fektetem.
A megmaradt zsiradékba beleteszem az apróra vágott fokhagymát és a gombát. Összepárolom, az olajból kiviszem és a húsra fektetem.
A megmaradt zsiradékban (ha kell pótolom) a spenótot átpárolom, és felöntöm a tejszínnel. Egyet forralok rajta, és a tepsiben lévő húsra öntöm.
Megszórom reszelt sajttal, és forró sütőben összesütöm. Kockára vágva tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre