Elkészítés: A gombát lepirítjuk 2 evőkanál zsiradékon, majd félretesszük.
Egy másik edényben/serpenyőben 4 evőkanál zsiradékon lepirítjuk a finomra vágott hagymát, majd rádobjuk a felkockázott húst. Erős tűzön tovább pirítjuk, miközben hozzáadjuk a sót, borsot, mustárt, és mikor kapott egy kis színt, felöntjük a fehérborral. Ha kell, öntünk még alá folyadékot, és fedő alatt puhára pároljuk a húst.
Ekkor hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, tárkonyt és az előzőleg lepirított gombát, majd habarást készítünk, és behabarjuk az egészet. Ha szükséges, utána ízesítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre