Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós mázas oldalas

MME MME
> 90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az oldalast megmossuk, 3-4 darabra vágjuk. Lábasba tesszük annyi vízzel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a meghámozott hagymát, néhány szem egész borsot, a babérlevelet, majd megsózzuk. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és majdnem teljesen puhára főzzük kb. 90 perc alatt.
  2. Közben egy tálban simára keverjük az olajat, a ketchupot, a sört és a szójaszószt. A húsdarabokat kivesszük, lecsepegtetjük, és bevonjuk a mázzal. Tepsibe tesszük, és a sütőben grillfokozaton, néhányszor megforgatva ropogósra sütjük őket. Korianderszemekkel és friss kakukkfűvel tálalhatjuk.

MÉZES-MÁZAS SÜLT OLDALAS>>> 

PIKÁNS SERTÉSOLDALAS>>> 

OLDALAS FOKHAGYMÁS-PETREZSELYMES CSUSZÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss