Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Reese Witherspoon receptje teljesen kiakasztotta az internetezőket

default user icon
MME
A színésznő, akit a legtöbben a Dr. Szöszi című filmekből ismerhetnek, TikTokra készített egy „receptvideót”, aminek láttán kiakadtak követői. Pedig csak egy sós karamellás-csokis jégkását készített, csak a megszokottól kicsit eltérően.

Reese Witherspoon arról készített videót, hogyan készít az autóján felgyülemlett hóból sós karamellás-csokis jégkását, ami igencsak felrázta a TikTok közösségét. A bejegyzéshez az alábbiakat írta:

„Azért vannak a havas napok, hogy chococinót igyunk”

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos

♬ Let's go - Official Sound Studio

A lépésről-lépésre dokumentált jégkása receptje láttán többen is azt írták, hogy az autóról összeszedet hó koszos, ráadásul rengeteg bacilus van benne. A felvételen jól látszik, ahogy a 47 éves színésznő először havat pakol a bögrékbe, majd sós karamellás és csokis szirupot ad hozzá, amit a végén egy kevés cold brew kávéval bolondít meg. 

Reese később a követői kritikáját sem hagyta szó nélkül:

@reesewitherspoon Replying to @Mel ♬ original sound - Reese Witherspoon

- Egy átlátszó bögrében direkt olvasztottam a havat. Nagyon is tisztának tűnik. Nem értem, mi ezzel a probléma? - tette fel a kérdést követőinek.

Egy másik videóban azt is elmondta, hogy feléjük jó, ha egy évben egyszer esik hó, így nem akarta elszalasztani a lehetőséget.

@reesewitherspoon Replying to @Gio ♬ original sound - Reese Witherspoon

- Gyerekkoromban mindig csapvizet ittam, de arra is volt példa, hogy nyáron a kerti slagból kortyoltam, és semmi bajom nem volt tőle - mondta a színésznő.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss