hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olaszos csirkecombok

MME MME
4/5
45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Az apróra vágott hagymát kevés olívaolajon üvegesre pároljuk. Ezutan beleforgatjuk a csirkecombokat, és addig pirítjuk, amíg kis színt kapnak. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a fehérbort, és reszelt fokhagymával, sóval, borssal, sok bazsalikommal és oregánóval fűszerezzük. Lefedve addig főzzük, amíg a csirke teljesen megpuhul. A fedőt levéve a szószt kissé rövidebb lére sütjük.

Pennével vagy spagettivel tálajuk. A tetejére reszeljünk parmezánt.

Megjegyzés

Akkor a legfinomabb, ha az ember maga főzi friss paradicsomból a szószt, de ez kissé megnyújtja az elkészítési időt. Ha erre nincs mód, akkor is érdemes egy-két szem paradicsomot belekockázni. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss