Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kávés-diós sütemény

60 perc
egyszerű
megfizethető
10 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A piskóta hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd egy tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  2. Ezután elkészítjük a krémet. A tojásokat a cukorral gőz fölött habosra keverjük, majd fékretesszük hűlni. A vajat kikeverjük a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a kihűlt tojáskrémet és az instant kávéport.
  3. A pörkölt diót egy sütőpapíron nyújtófával megtörjük, és a krémhez adjuk, egy keveset pedig félreteszünk belőle a szóráshoz is. A krémet a piskótára kenjük, leöntjük a csokimázzal, és megszórjuk a grillázzsal.

Megjegyzés

Karácsonyra készültek a sütemények, ezért háromféle van a tálcán. - verike

Ezek is érdekelhetnek

Friss