A tojásokat összekeverjük a porcukorral, a sóval, a vaníliaaromával, a tejjel és a szénsavas ásványvízzel.
Ezután hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és az olajat. Addig keverjük, míg egy sima állagú, nem túl sűrű palacsintatésztát kapunk (keverés közben, ha szükséges, akkor adunk még hozzá ásványvizet).
Ezután olajjal kikent palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat.
A töltelék hozzávalóit egy tálba tesszük, majd alaposan összekeverjük. A kisült palacsintákat megtöltjük a diós töltelékkel, majd mindegyiket háromszög alakúra hajtogatjuk.
A csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és simára keverjük.
Tálalás előtt a megtöltött palacsintákat egy tányérra helyezzük, majd ízlés szerint megcsorgatjuk a csokoládés öntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.