Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor: zavar, hogy éheznünk kell

default user icon
MME
A napokban derült ki, hogy Krausz Gábor szerelmével, Mikes Annával elfogadják a kihívást, és belevágnak életük talán legnagyobb kalandjába, hogy próbára tegyék magukat az Ázsia Expressz című műsorban.

A TV2-n futó Séfek séfe zsűritagja a kalandreality kapcsán a Borsnak elmondta, hogy nem a szerelmével való veszekedéstől tart, hanem az éhezéstől. Krausz kiemelte, hogy a tücskökkel sem ápol túl jó kapcsolatot, ha az ételként kerül a tányérjára, ám a műsor biztosan okoz majd neki ilyen vagy hasonlóan extrém gasztronómiai meglepetéseket.

– A kényelmetlenségektől nem tartok, inkább a tarhálás az, ami zavar, az, hogy éhezni fogunk, hogy kuncsorogni kell szállásért. A feladatokat várom, azokat megcsináljuk, inkább azt a részét nem akarom átélni, hogy kuncsorogni kell. Ha pedig a helyzet úgy hozza, megpróbálom legyőzni a tücsökevő-fóbiámat, de nem szívesen fogom megtenni – mondta a lapnak.

Krausz párja, Mikes Anna más dolgoktól tart.

– Én ettől nem tartok egyáltalán, hogy be kell kéredzkednünk ide-oda-amoda. Pont mondtam Gábornak, hogy fogalmam sincs, mi vár ránk, és szerintem jobb nem belegondolni. Nem lehet erre felkészülni, ez nem egy olyan, mint egy tánctábor, ahol nagyjából tudom, hogy mire lehet számítani. Itt fogalmam sincs, mire kell készüljek – fogalmazott a táncosnő.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss