Elkészítés: A tésztához a lisztet kezdjük el összemorzsolni a margarinnal, majd amikor már kezd morzsalékos lenni, keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát és a kakaót. Csináljunk a közepébe egy mélyedést, tegyük bele a tojások sárgáját és 1 evőkanál tejfölt. Kezdjük el összegyúrni, ha szükséges, adjunk még hozzá tejfölt, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Az összegyúrt tésztát osszuk 2 részre, formázzunk gombóccá, tegyük be 30 percre a hűtőbe.
Közben készítsük el a tölteléket. A túrót villával kicsit nyomkodjuk össze, majd keverjünk hozzá 10 dkg porcukrot, a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat és a vaníliás pudingport. (Aki édesebben szereti az több cukrot keverjen hozzá!) A tojások fehérjét verjük kemény habbá 10 dkg porcukorral, majd apránként, óvatosan keverjük hozzá az ízesített túróhoz.
A tepsit béleljük ki sütőpapírral.
A hűtőből vegyük ki az egyik tésztát, nyújtsuk ki tepsi méretűre, helyezzük a tepsibe, egyengessük el rajta a túrós tölteléket. A másik tésztát szintén nyújtsuk ki, helyezzük óvatosan a túrós töltelékre. Villával néhány helyen böködjük meg a tésztát.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 30-35 perc alatt süssük készre. A sütőből kivéve hagyjuk a tepsiben kihűlni, majd a sütőpapír segítségével emeljük ki.
Tálalás előtt szórjuk meg a süteményt ízlés szerint porcukorral, majd szeleteljük fel.