Elkészítés: Először egy közepes méretü tepsit hűtőbe teszünk.
Első réteg: 3 tojás fehérjét habbá verjük 8 evőkanál porcukorral és 2 vaníliás cukorral, mahd 3 tojás sárgáját egyenként keverjük hozzá. Egy 2,5 dkg-os zselatint másfél dl forró vízben elkeverjük, majd hozzáöntjük az előző masszához. Tepsibe öntjük és hűtjük!
Második réteg: ugyanaz mint az első, csak 2 evőkanál kakaót adunk hozzá. Az előző rétegre öntjük és hűtjük!
Harmadik réteg: 3 pohár tejfölt 5 evőkanál porcukorral és 2 vaníliás cukorral jól elkeverjük. Hozzáadjuk az előbbi mennyiségű zseletint, és ráöntjük a harmadik rétegre. Hűtjük!
Negyedik réteg: 1 gyümölcskocsonyaport használati utasítás szerint elkészítünk, és a harmadik rétegre öntjük. Teljes dermedés után fogyasztható!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre