Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A postaládájában sütött kenyeret a hőségben egy nagymama

default user icon
MME
Nemcsak itthon, hanem máshol is tombol a kánikula. Sok olyan videót találni az interneten, melyekben a felforrósodott autó tetején sütik a tükörtojást, egy amerikai nagymama viszont új szintre emelte a hőségben való főzőcskézést.

Az amerikai Texas államban él a nyugdíjas tanárnőként és mesekönyvíróként dolgozó Roberta Wright, aki egy kánikulai napon gondolt egyet és a saját maga dagasztotta kenyeret a háza előtt álló postládába tette a sütő helyett. A postaláda fémből készült és téglaburkolat veszi körül, amitől úgy néz ki, mint egy kisebb kemence.

A postaládában sült kenyérről készült fotó pillanatok alatt világszenzáció lett, ám Roberta valójában nem a levelesszekrényben sütötte meg a kenyeret. Hiába volt ugyanis magas a kinti hőmérséklet, a nap így sem tudta eléggé felmelegíteni a postaládát ahhoz, hogy benne a kenyér ropogósra süljön. Egyvalamire azonban mégis jó volt a levélszekrény.

„Technikailag a postaládában kelesztettem, majd pedig bent a házban készre sütöttem a kenyeret" – mondta Roberta, akinek a lánya aggódva figyelte az édesanyja akcióját, hiszen ha kiderül a turpisság, akkor könnyedén a netes trollok áldozata lehetett volna, de semmi sem tudta eltántorítani az idős hölgyet attól, hogy eljátssza, hogy a postaládában sült ropogósra a kenyér.

„Nem a postaládában sütöttem, de egyszerűen imádtam ennek az illúzióját" – idézi a Chron a mesekönyvírót.

Borítókép: Howard E. Ceasar Facebook-oldala

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss