A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a cukorral, a kakaóval és a vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül az olajat. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan az előzőekbe forgatjuk.
Egy kb. 40x28 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk és előmelegített sütőben 180 fokon 20-25 percig sütjük. Amikor kihűlt 4 centis szaggatóval kiszaggatjuk.
A krémhez 2 dl tejben simára keverjük a lisztet. A többi tejet felforraljuk, a lisztes keverékhez öntjük, kevergetve sűrűre főzzük.
A vajat a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt főzött krémmel összedolgozzuk. A piskóta korongokat kettévágjuk, a krémmel megkenjük, majd a másik felével összeragasztjuk.
Az oldalukat is krémezzük majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Az étcsokoládét gőz fölött megolvasztjuk és a korongok tetejére kenjük.