Elkészítés: A krumplikat héjastól alaposan megsikáljuk, majd 180 fokon 1 órán keresztül sütjük a sütőben.
Mikor kissé kihűlt, a tetejét levágjuk, és egy kanállal kivájjuk a belsejét úgy, hogy csak egy vékony fal maradjon.
A kivájt krumplit villával összetörjük, sózzuk, hozzátesszük a vajat, a medvehagymát, a tejfölt, a reszelt sajtot, a borsot és a tojássárgáját, jól kikeverjük.
A krumplik tetejét belehelyezzük az aljába, és rápúpozzuk a tölteléket. Az olvasztott vajjal még megkenegetjük, és 200 fokos sütőben még 20 percig, pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre