Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Igazi hős! Miközben zajlott a Super Bowl, a rock-legenda 24 órán át főzött a hajléktalanoknak - videó!

default user icon
MME
Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere nem csak a pénzéből, az idejéből is áldozott arra, hogy jótékonykodjon: 24 órán át sütött, főzött, majd az elkészült ételt segített szétosztani a rászolrulóknak. Ahelyett, hogy azt csinálta volna, amit Amerika nagy része: egy kénylemes kanapéról nézte volna a vasárnapi focidöntőt, a Super Bowl-t.

Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere, a Nirvana együttes egykori dobosa nem véletlenül érdemelte ki a "a legkedvesebb fickó a rock and rollban" becenevet: kedves és vicces, rendkívül közvetlen, és nem mellesleg iszonyú nagyonalú, ha jótékonykodáról van szó. Most ismét nagyvonalúságáról tett tanúbizonyságot: már sokadszor döntött úgy, hogy amikor egész Amerika a képernyőkre tapadva az NFL döntőjét, a Super Bowl-t nézi, ő azokon segít, akiknek nem hogy tévéjük, de otthonuk sincs: a los angeles-i hajléktalanokon.

 

A Hope of the Valley alapítvánnyal, és néhány cimborájával öszefogva, egy 24 órás barbecue-parti keretében, több, mit 70 sertésoldalast pácolt-sütött-porciózott és osztott szét a környékbeli rászorulók és az őket segítő alapítván munkatársai között. Egy szójáték lett az esemény mottója: Grohl zenekarának nevéből, a Foo Fighters-ből, egy betű odabiggyesztésével a "fooD" - azaz az "étel" - fighters, vagyis "étel harcosok" hashtaggel kommentálták a lenti videót, a Hope of the Valley Twitter oldalán.

Ezek is érdekelhetnek

Friss