Csőben sült zöldséges pisztráng egyszerűen

60 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

    Elkészítés

    1. A pisztrángokat sós borsos fűszervajjal bekenjük, félretesszük.
    2. A zöldségeket felszeleteljük. A tepsit olivaolajjal kikenjük és kibéleljük és felszeletelt zöldségekkel belefektetjük.
    3. A zöldségekre fektetjük a fűszervajas pisztrángokat, ráteszünk mindegyikre 1-1 szelet füstölt szalonnát, majd lefóliázva 180 C fokos előmelegített sütőbe tesszük.
    4. 30 perc után a fóliát levesszük és pirosra sütjük. A végén összevágott snidlinggel díszítjük.

    Megjegyzés

    nagyon ajánlom, mert nagyon finom, egészséges, és nem tartalmaz felesleges szénhidrátot. - errejo

    Ezek is érdekelhetnek

    Friss