Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Hosszú idő óta törekszünk arra, hogy minél zsírszegényebb legyen az étrendünk, de vajon tényleg jól tesszük?
Együnk sok zsírt, mert az jó! Na, persze nem mindegy, hogy, milyet - csakis az egészséges fajtát! Hogy melyek ezek, milyen élelmiszerekben van ezekből a legtöbb, megtudhatod most induló sorozatunk első részében.
Hidrogénezéssel készül a margarin és tele van transzzsírsavakkal? Esetleg műanyag, így egyáltalán nincs tápértéke? Bár Magyarországon közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, számos városi legenda és tévhit övezi ezeket a termékeket. Most összeszedtük azt az öt tényt, amelyről talán még a legnagyobb margarinfogyasztók sem tudtak.
Sajnos sokaknak ismerős az a nem túl egészséges rutin, amikor idő hiányában, az egyszerűség és a praktikusság miatt pizzát rendelünk, vagy betérünk valamilyen gyorsétterembe, esetleg bedobunk a mikróba egy mirelit lasagnét ebéd, esetleg vacsora gyanánt.
Szeretnél egy diétát, amely nemcsak fogyni segít, hanem egészséges is leszel tőle? Kövesd tanácsainkat, és jelenősen csökkented a szívbetegség és az agyvérzés kockázatát!
Félünk tőle, pedig ez a létfontosságú anyag közel sem olyan rossz, mint a híre. Eloszlatjuk a legelterjedtebb tévhiteket!