Mindmegette.hu
Cikk
MME
Hosszú idő óta törekszünk arra, hogy minél zsírszegényebb legyen az étrendünk, de vajon tényleg jól tesszük?
Együnk sok zsírt, mert az jó! Na, persze nem mindegy, hogy, milyet - csakis az egészséges fajtát! Hogy melyek ezek, milyen élelmiszerekben van ezekből a legtöbb, megtudhatod most induló sorozatunk első részében.
Hidrogénezéssel készül a margarin és tele van transzzsírsavakkal? Esetleg műanyag, így egyáltalán nincs tápértéke? Bár Magyarországon közkedvelt élelmiszernek számítanak a margarinok, számos városi legenda és tévhit övezi ezeket a termékeket. Most összeszedtük azt az öt tényt, amelyről talán még a legnagyobb margarinfogyasztók sem tudtak.
Sajnos sokaknak ismerős az a nem túl egészséges rutin, amikor idő hiányában, az egyszerűség és a praktikusság miatt pizzát rendelünk, vagy betérünk valamilyen gyorsétterembe, esetleg bedobunk a mikróba egy mirelit lasagnét ebéd, esetleg vacsora gyanánt.
Szeretnél egy diétát, amely nemcsak fogyni segít, hanem egészséges is leszel tőle? Kövesd tanácsainkat, és jelenősen csökkented a szívbetegség és az agyvérzés kockázatát!
Félünk tőle, pedig ez a létfontosságú anyag közel sem olyan rossz, mint a híre. Eloszlatjuk a legelterjedtebb tévhiteket!