Mindmegette.hu
Recept
MME
Cikk
Fotó/Videó: Móricz István
Mindig is rajongtál a franciakrémesért? Akkor a következő receptünket imádni fogod! Ha eddig csak azért nem mertél nekilátni otthon, mert úgy gondoltad, hogy bonyolult az elkészítése, akkor van egy jó hírünk: bolti leveles tésztából is isteni ez a közkedvelt klasszikus, így nem kell cukrászmesternek lenned ahhoz, hogy a tiéd is jól sikerüljön. Ne aggódj, a pontos lépéseket videón is mutatjuk!
A kardinális szelethez kétféle masszát kell készíteni, ám ettől még ne hátrálj meg tőle. Sokkal egyszerűbb, mint az első ránézésre tűnik, a végeredmény pedig isteni! Farkasinszki Ildikó süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója a Mindmegette konyhájából ad hasznos instrukciókat. Bátran láss neki ennek a látványos, osztrák gyökerekkel rendelkező finomságnak, hiszen a következő receptvideónak köszönhetően garantált a siker.
Az amerikaiak kedvenc házi töltött keksze a whoopie pie. Óvatosan kell vele bánni, hiszen hamar függővé válhatunk tőle a puha kakaós tésztának és a fincsi mascarpone krémnek köszönhetően. Kövessük Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítójának instrukcióit, hogy ez a desszert is hibátlan legyen.
A klasszikus hatlapos süti egy igazi nosztalgiadesszert, hiszen ez a finomság mindig is a nagyik egyik kedvenc specialitása volt. Gyerekként olyannyira imádtuk, hogy a süti iránti szeretetünk még felnőtt korban is megmaradt. Ha szeretnétek felidézni a hatlapos régi ízvilágát, akkor ebben a receptben nem fogtok csalódni. Kár lenne kihagyni, hiszen Farkasinszki Ildikó, a Mindmegette Sütisuli sorozatában most meg is mutatja hogyan készül.
A marcipános panna cotta önmagában is isteni, ám ha van időnk és persze kedvünk, akkor érdemes feldobni egy kis málnaszósszal úgy, ahogyan azt most a Mindmegette receptvideójában is láthatjuk. Kövessük Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítójának instrukcióit, hogy a mi panna cottátok is verhetetlen legyen.
Fotó/Videó: Bálint Mátyás
Hogyan készítsünk pozsonyi kiflit, islert, puncstortát vagy aranygaluskát? Mitől lesz magas és szellős a piskóta vagy omlós a linzertészta? Hogyan készül az égetett tészta vagy a fonott kalács? Sütisuli néven indított videósorozatunkban minden sütéssel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz. Farkasinszki Ildikó, süticoach, a Grill-ázs Sütisuli alapítója megmutatja a desszertkészítés csínját-bínját egészen az alapoktól. Most pedig következzen egy igazi különlegesség, a métereskalács-torta.